‘Wij voelden ons gesteund, ook na de uitvaart’
De dagen na de uitvaart staan in het teken van het bedanken van de bezoekers. Maar ook: het verwerken van de indrukken en het gedenken van uw naaste. Het eigenlijke rouwproces kan beginnen. Ook na de uitvaart zijn en blijven we betrokken.

Nazorg: houvast voor nabestaanden
Het kan zijn dat u of uw familie de komende tijd nog hulp nodig heeft. In praktische zin of geestelijk. Bijvoorbeeld om bij te komen en het verlies een plaats te kunnen geven. Via ons kunt u in contact komen met de juiste nazorgprofessionals. We geven hierover graag advies op maat. Voor u, maar ook voor de kinderen of de ouders.

U kunt op ons rekenen, ook na de uitvaart
Ook na het laatste afscheid blijven wij betrokken. Uitvaartverzorging Van Vuure is er voor u. Onze benadering wordt gewaardeerd en biedt u de ruimte voor:

  • een persoonlijke evaluatie van de uitvaart
  • antwoorden en ondersteuning bij de administratieve afwikkeling
  • contact met professionele nazorg van een onafhankelijke rouwconsulente / rouwverwerking

Te allen tijde kunt u bij ons terecht. Waar nodig helpen we u verder. Het verhaal over het verlies, de huidige situatie waarin u bent terechtgekomen. Of de hulp die u of uw dierbaren wellicht nodig hebben. We reiken u graag de hand.

Uitvaartverzorging Van Vuure verzorgt regelmatig lezingen en bijeenkomsten over rouw, verlies en verdriet. Deze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk en vinden plaats in de regio. Ook houden wij o.a. informatieavonden en inloopspreekuren over het financieel goed regelen van de uitvaart.

Het Van Vuure In Memoriam
Jaarlijks houden wij in de maand november een speciaal Van Vuure In Memoriam. U kunt deze bijzondere avond bezoeken en uw dierbare gedenken.

Wilt u een uitnodiging ontvangen? Klik dan hier.

Klik hier voor meer informatie over deze bijeenkomst.

Wilt u meer weten over nazorg? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Bel (035) 624 75 31 (dag en nacht bereikbaar) of klik hier voor het contactformulier.

Back To Top
Zoeken