Onze historie bepaalt tot op de dag van vandaag het denken en doen van Uitvaartverzorging Van Vuure. Voor u, voor uw familie, dierbaren, kennissen en relaties. Wij zijn een familiebedrijf pur sang. De oprichter Dirk van Vuure was afkomstig uit de Zaanstreek en vestigde zich in 1896 als verzekeringsagent in Hilversum. In datzelfde jaar werd hij aanspreker bij de Hilversumsche Begrafenisvereeniging.

In de dertiger jaren bouwde hij een innovatief afscheidscentrum in Hilversum, naar voorbeelden uit het buitenland. In 1954 werd het tweede afscheidscentrum geopend aan de Generaal De la Reylaan in Bussum en in 1976 de derde vestiging, aan het Noordereinde te ’s-Graveland. In 2001 openden we de vierde locatie, de Eemnesserweg in Laren. Gevolgd door Muiderberg in 2011. In juni 2013 is daar de vestiging in Weesp bijgekomen.

Wij zijn stap-voor-stap één van de meest toonaangevende Nederlandse uitvaartondernemingen geworden, en nog altijd volledig in particuliere handen. Persoonlijk en betrokken. Toen en nu. En zo blijft het ook. Dat is onze kracht om u en uw naasten optimaal bij te kunnen staan.

Mijlpalen

1896 Dirk van Vuure vestigt zich als verzekeringsagent in Hilversum en wordt aanspreker bij de Hilversumsche Begrafenisvereeniging
1936 Cornelis van Vuure wordt directeur
1970 Dirk van Vuure wordt directeur
2001 Twee nieuwe eigenaren, dochter Martine en zoon Dirk Jr.
2021 Jubileum 125 jaar Uitvaartverzorging Van Vuure

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Back To Top
Zoeken