Voor rouwdrukwerk zijn er veel inspirerende mogelijkheden. Van een rouwkaart tot een persoonlijke brief of een reproductie van een ansichtkaart. Maar natuurlijk zijn er ook de rouwadvertentie en eventuele dankbetuigingen. Voor u geven wij vorm en inhoud aan de boodschap.

Rouwbrief, rouwkaart of annonce
We zorgen voor de door u gewenste specifieke uitstraling. Met foto’s, geliefde kleuren en sprekende teksten – de mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Van klassiek tot alternatief, kerkelijk, ingetogen of flamboyant. Wij maken bijvoorbeeld geregeld kleine kaartjes die uitgedeeld kunnen worden voor of na de afscheidsplechtigheid. Ook als het om bijzondere verzoeken gaat, of als de familie bijvoorbeeld een andere taal spreekt: u kunt bij ons terecht.

Uitvaartverzorging Van Vuure besteedt tijd en aandacht aan het rouwdrukwerk.

Klik hier voor contact als u meer informatie wilt over ons rouwdrukwerk.

Uitvaartteksten voor het rouwdrukwerk
We hebben voor u een aantal voorbeeldteksten verzameld die tot inspiratie kunnen dienen. Bijvoorbeeld voor een rouwbrief, -kaart of een -advertentie. Klik op de titel om het tekstbestand (in Word) te downloaden.

Online gedenken
U kunt ook gebruikmaken van de mogelijkheden van online condoleances. Een persoonlijke pagina over de uitvaart van uw dierbare. Deze online-omgeving biedt de mogelijkheid om condoleances op te zetten.

Voor de bezoekers is dit register ook praktisch, met gegevens over het afscheid, de routebeschrijving, datum, plaats en tijd.

Wij bieden u op deze manier een platform om uw dierbare online te gedenken. Familie, vrienden en andere belangstellenden kunnen hier samen hun gedachten, herinneringen, foto’s, verhalen of gedichten delen.

Zo kunt u waardevolle herinneringen online verzamelen, persoonlijke en dierbare herinneringen. Dat geldt niet alleen voor directe familieleden, maar ook voor verre vrienden die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn.

Samen herdenkt u uw dierbare, waaraan ieder zijn of haar eigen invulling kan geven. Daarmee is online gedenken een bijzonder en eigentijds eerbetoon.

De bijdragen die worden verzameld blijven enkele maanden online en kunnen daarna in een album worden geplaatst: om altijd door te kunnen bladeren.

Klik hier voor contact als u meer informatie wilt over rouwdrukwerk en online condoleances en gedenken.

Back To Top
Zoeken