logo Stichting VoorzorgHet lidmaatschap bij Stichting Voorzorg is er voor wie bewust kiest voor onze persoonlijke en deskundige zorg. Deze stichting zet zich in voor het garanderen van een stijlvol uitgevoerde uitvaart tegen een vastgesteld en billijk tarief.

De Stichting Voorzorg heeft daarvoor een overeenkomst met Uitvaartverzorging Van Vuure, die al vele jaren de uitvaarten van de deelnemers naar volle tevredenheid verzorgt.

U kunt deelnemer worden van de Stichting Voorzorg, wat te beschouwen is als een lidmaatschap bij Uitvaartverzorging Van Vuure. De kosten van het deelnemerschap, voor het hele gezin, bestaan uit een éénmalige storting van slechts € 11,50.

Wanneer Uitvaartverzorging Van Vuure bij overlijden de uitvaart mag verzorgen, wordt er een korting gegeven, deze is momenteel € 125,00. Dit geldt voor de deelnemer, zijn of haar partner en eventuele inwonende kinderen.

Na overlijden kan het deelnemerschap kosteloos worden overgeschreven op een nabestaande die ook weer van de korting gebruik kan maken.

Als u zich als deelnemer wilt aanmelden, verzoeken wij u de aanmeldingskaart ingevuld en ondertekend op te sturen in een envelop (postzegel niet nodig) aan: Stichting Voorzorg, Antwoordnummer 171, 1200 VB Hilversum.

Download aanmeldingskaart

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Back To Top
Zoeken