Bij het voorbereiden op de uitvaart staan we u bij in het verzorgen van uw dierbare. Hierbij houden wij rekening met uw wensen. Of deze nu persoons-, cultuur- of religie gebonden zijn.

De laatste verzorging, samen met u

Naast de wassing adviseren we u graag verder over de teint, kapsel of bijvoorbeeld make-up. We besteden veel aandacht aan de opbaring. We nemen zorg uit handen en nemen de stappen rustig met u door. Wilt u helpen of nabij blijven, dat is voor ons meer dan vanzelfsprekend. U ervaart meteen hoe wij als vanzelf en per moment afstemmen op de gewenste afstand en betrokkenheid.

Klik hier voor contact als u meer informatie wilt over het verzorgen van de overledene.

Lichte balseming

Er bestaat een methode die het lichaam tot de uitvaart behoudt: de lichte balseming. Dit is een respectvolle (thuis)opbaringsmethode. Voor de partner, ouders, kinderen en naasten kan lichte balseming op verschillende manieren bijdragen aan de invulling van het persoonlijk afscheid van de dierbare.

Een lichte balseming is een inwendige methode, uitgevoerd door een gedegen opgeleide en erkende thanatopracteur. Dankzij lichte balseming behoudt de overledene een waardige uitstraling. Ook is er geen koeling bij de opbaring nodig, de overledene voelt niet koud aan.

De behandeling kan thuis plaatsvinden en is betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Wij geven u graag meer informatie over lichte balseming en de mogelijkheden.

Klik hier voor contact als u meer informatie wilt over lichte balseming.

bioelogo

european-association-of-embalmers

 

British Institute of Embalmers  |  The European Association of Embalmers

Back To Top
Zoeken