skip to Main Content

Maak uw persoonlijke wensen kenbaar
U neemt een leven lang beslissingen. Het is dan ook niet vreemd om ook over uw eigen afscheid na te denken.

Wensenboekje voor de uitvaart
Het is goed om na te denken over uw afscheid. Nog beter is het om uw wensen te delen, te bespreken en vast te leggen. De ervaring leert dat u uw nabestaanden daarmee helpt. En hen moeilijke keuzes bespaart.

Speciaal hiervoor hebben we een boekje samengesteld: ‘Belangrijke gegevens aangaande mijn uitvaart’. U kunt dit boekje vrijblijvend bij ons opvragen via tel. (035) 624 75 31 (dag en nacht bereikbaar) of via het contactformulier.

U kunt het boekje ‘Belangrijke gegevens aangaande mijn uitvaart’ ook downloaden, invullen en opslaan op uw computer. Klik hier om het boekje te downloaden.

Wilt u het ingevulde document bij ons in bewaring geven, mailt u dit bestand (na het opslaan) dan naar uitvaart@vanvuure.nl of stuur het ons per post. U vindt hier onze adresgegevens.

Vrijblijvend gesprek over de uitvaart
Wij kunnen ons ook samen richten op de sfeer, regie en uitvoering van uw uitvaart. Bijvoorbeeld in één of meer vervolggesprekken met onze uitvaartbegeleider. Het gaat om uw wensen. U bepaalt de thema’s en invulling om tot een perfecte afstemming te komen.

Hoe ziet u de uitvaart voor zich?
Hecht u waarde aan een condoleance? Hoe wilt u opgebaard worden? Welke sfeer spreekt u aan voor de uitvaart? Wie gaan er spreken, is er (live) muziek? Hoe wordt de familie bij de uitvaart betrokken? Verkiest u een kerkelijke uitvaart? Misschien zoekt u een alternatieve locatie voor de afscheidsbijeenkomst? Wenst u na afloop de nabestaanden te bedanken met een kaartje of een attentie?

Een blijvende herinnering
Heeft u speciale verzoeken, kunnen wij nog iets extra’s voor u betekenen? In alle gevallen kunnen we door onze ervaring een uitvaart voor u samenstellen die aansluit op uw ideeën, wensen, overtuiging, smaak en levensstijl.

Wij bieden u alle informatie en inspiratie voor een waardevolle herinnering. Passend en persoonlijk. Het gaat om u.

Klik hier voor meer informatie over onze uitvaartmogelijkheden.

Back To Top
×Close search
Zoeken