Algemene kostenindicatie voor een uitvaart

De prijsindicaties op onze website zijn zo zorgvuldig mogelijk samengesteld, maar u kunt aan de informatie en tarieven geen rechten ontlenen.

Op onze dienstverlening zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Wilt u meer weten over uitvaartkosten en tarieven? Bel dan (035) 624 75 31 (dag en nacht bereikbaar) of klik hier voor het contactformulier.

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de wensen. Hieronder vindt u een algemene kostenindicatie, waarin bepaalde kosten zijn opgenomen, maar deze zijn niet bij elke uitvaart van toepassing.
Voor een specifieke kostenbegroting toegespitst op uw uitvaartwensen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij informeren u graag hierover. Uiteraard geheel vrijbijvend.

Aanvullende informatie

Wij maken u erop attent dat als men zich van tevoren heeft laten inschrijven bij de Stichting Voorzorg, op genoemd basistarief een reductie wordt gegeven van € 125,00.

Afhankelijk van uw wensen dient u als richtlijn voor de gemiddelde totale kosten van een uitvaart te rekenen op een bedrag van al gauw ca. € 6.000,00 à € 7.000,00.

Wilt u meer weten over uitvaartkosten? Bel dan (035) 624 75 31 (dag en nacht bereikbaar) of klik hier voor het contactformulier.

Back To Top
Zoeken