Wij verzorgen iedere uitvaart met toewijding. Hierbij hebben we altijd oog voor de persoonlijke wensen van de overledene en de nabestaanden. U heeft, waar en hoe verzekerd, altijd keuzevrijheid in de uitvaartdienstverlener. Dus ook als u bij een grote verzekeraar bent aangesloten. U kunt zeker bij ons terecht. U kunt bij ons de uitvaart perfect afstemmen en regelen.

Wij bieden u
Veel keuze en optimale vrijheid
Deskundig advies, geen onaangename verrassingen
Maatwerk en flexibiliteit
Duidelijkheid en we betrekken de nabestaanden bij alle beslissingen

Vooraf nadenken over het afscheid
Een mooie en persoonlijke uitvaart is wat wij nastreven. Hierover van tevoren nadenken en alvast iets regelen is daarom belangrijk. Dit scheelt zorgen bij de nabestaanden en het kan ook financieel aantrekkelijk zijn.

Wij geven u de mogelijkheid om in een voorgesprek uw wensen vast te leggen. Dan kunt u er tevens zeker van zijn dat uw uitvaart precies gaat zoals u en uw nabestaanden dit willen. Eventueel kunnen we daarbij direct een financiële voorziening voor u regelen.

Uitvaartverzekering – polis check
Heeft u al een uitvaartverzekering? Onze uitvaartbegeleiders kunnen aan de hand van uw wensen nakijken of u voldoende verzekerd bent. In de praktijk komen wij namelijk vaak polissen tegen met een te lage dekking. Dit komt vooral voor bij polissen die al een tijdje geleden zijn afgesloten.

Maak een afspraak
Wilt u uw wensen doorspreken, uw polis laten checken of meer horen over de mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons.

Als u vooraf uw uitvaartwensen bij ons vastlegt, kunt u goed overzien om welke kosten het gaat. Uw familie weet dan ook hoe u de uitvaart vorm en inhoud wilt geven. En, uw nabestaanden worden niet met financiële tegenvallers of geldzorgen geconfronteerd.

Klik hier voor meer informatie over de uitvaartmogelijkheden.

Klik hier voor het vastleggen van uw wensen. Of neem contact op met ons. Wij informeren u graag hoe de uitvaart bekostigd kan worden. Wij kunnen ook samen uw huidige polissen doornemen. Dit is geheel vrijblijvend, er zijn géén kosten aan verbonden. Bel (035) 624 75 31.

Wilt u meer financiële informatie? Klik hier voor de stijlvolle Klein Budget Uitvaart. U kunt ook meer lezen over verzekeren of geld opzij zetten in een speciaal deposito. Klik hier voor de diverse voordelen – zonder verplichtingen. Bekijk onze tarievenwijzer of calculeer de kosten van de uitvaart aan de hand van een raming.

Back To Top
Zoeken