Afscheidslocatie-Nieuwhof-Van-Vuure-Weesp
Afscheidslocatie Nieuwhof, Weesp

Uitvaartverzorging Van Vuure | Weesp

Het afscheidscentrum van Uitvaartverzorging Van Vuure aan de Utrechtseweg 110 in Weesp is gevestigd aan Carspelhof, de openbare begraafplaats. Deze sfeervolle begraafplaats wordt deels door water omsloten. Het afscheidscentrum ligt midden in een landelijke omgeving.

U kunt hier in alle rust samen afscheid nemen van uw dierbare. Het lichte gebouw is kleinschalig en modern van opzet en biedt een:

Uitvaartcentrum Nieuwhof Van Vuure Weesp
Nieuwhof Van Vuure
  • vrijstaande ligging
  • royale entree
  • ontvangstruimte
  • aula voor ca. 50 bezoekers
Uitvaartcentrum Nieuwhof Van Vuure Weesp
Landelijke omgeving

Het afscheidscentrum is rolstoelvriendelijk en voorzien van alle basisfaciliteiten. Op het terrein is ruimschoots parkeergelegenheid.

Carspelhof is een kleinschalige begraafplaats, niet ver van het centrum van Weesp, met de fraaie Herengracht, Grote of Sint Laurenskerk, St. Laurentiuskerk, Lutherkerk, Van Houten kerk, Oude Gracht, Nieuwstraat en het statige stadhuis.

Uitvaartverzorging Van Vuure zet sinds 2013 op deze locatie het werk van de familie Nieuwhof voort. De familie Nieuwhof verzorgde reeds decennia uitvaarten in en voor inwoners van Weesp en Aetsveld. Maar ook Amsterdam en de gemeenten De Ronde Venen, Stichtse Vecht en Wijdemeren.

Elvira Nieuwhof (1976) maakt deel uit van het team van Uitvaartverzorging Van Vuure.

U kunt bij Uitvaartverzorging Van Vuure in Weesp afscheid nemen. Maar ook gebruikmaken van een andere locatie voor de condoleance of plechtigheid. Wij vertellen u hier graag meer over.

Wilt u meer informatie over dit afscheidscentrum?

Neem dan CONTACT met ons op.

Back To Top
Zoeken