Nominatie van Wijdemeren voor familiebedrijf Van Vuure

Op de foto v.l.n.r. wethouder Jan Klink (gemeente Wijdemeren), Martine van Vuure en Florine Schaap (uitvaartbegeleidster)

De jury van de ondernemersverkiezing Wijdemeren stelde een top 11 samen van bedrijven voor de verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2019.

Uitvaartverzorging Van Vuure (‘s-Graveland) behoorde tot de selectie.

Het thema van dit jaar was ‘familiebedrijven’. Een deskundige jury heeft uit de 39 genomineerde bedrijven uiteindelijk elf familiebedrijven geselecteerd die doorgingen naar de volgende ronde.

Grote lokale betrokkenheid

De selectie van de genomineerde bedrijven gebeurde op basis van vier criteria: innovatief bedrijfsconcept en ondernemersvisie/onderscheidend vermogen, lokale betrokkenheid, maatschappelijke betrokkenheid en duurzaam beleid ten aanzien van medewerkers, omgeving en milieu.

Wethouder Jan Klink: “We zijn onder de indruk van de historie van de familiebedrijven in onze gemeente, de passie van deze ondernemingen, maar ook de grote betrokkenheid op verschillende terreinen met de lokale gemeenschap.”

Bedrijfsbezoeken

De juryleden brachten een bezoeken aan de genomineerde bedrijven om drie ondernemingen te kunnen selecteren die uiteindelijk in een online verkiezing mogen strijden om de titel Ondernemer van het jaar. Deze strijd ging tussen de finalisten Bonnema Watersport, Van Ettekoven Rietdekkers en Dunnebier Print & Marketing. Van Ettekoven Rietdekkers eindigde als de nummer 1.

De bekendmaking van de winnaar vond plaats op jl. vrijdag 15 november, tijdens de Dag van de Ondernemer.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart klik HIER.

Back To Top
Zoeken