skip to Main Content

Uitvaartverzorging Van Vuure genomineerd (Wijdemeren)

Op de foto v.l.n.r. wethouder Jan Klink (gemeente Wijdemeren), Martine van Vuure en Florine Schaap (uitvaartbegeleidster)

De jury van de ondernemersverkiezing Wijdemeren heeft een top 11 samengesteld van bedrijven die doorgaan naar de volgende ronde van de verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2019.

In totaal waren er 39 bedrijven genomineerd voor de ondernemersverkiezing.
Uitvaartverzorging Van Vuure (‘s-Graveland) behoort tot de eindkandidaten.

Het thema van dit jaar is ‘familiebedrijven’. Een deskundige jury heeft uit de 39 genomineerde bedrijven uiteindelijk elf familiebedrijven geselecteerd die door zijn naar de volgende ronde.

Grote lokale betrokkenheid

De selectie van de genomineerde bedrijven gebeurde op basis van vier criteria: innovatief bedrijfsconcept en ondernemersvisie/onderscheidend vermogen, lokale betrokkenheid, maatschappelijke betrokkenheid en duurzaam beleid ten aanzien van medewerkers, omgeving en milieu.

Wethouder Jan Klink: “We zijn onder de indruk van de historie van de familiebedrijven in onze gemeente, de passie van deze ondernemingen, maar ook de grote betrokkenheid op verschillende terreinen met de lokale gemeenschap.”

Bedrijfsbezoeken

Binnenkort brengen de juryleden bedrijfsbezoeken aan de genomineerde bedrijven om drie ondernemingen te kunnen selecteren die uiteindelijk in een online verkiezing mogen strijden om de titel Ondernemer van het jaar.

De bekendmaking van de winnaar is op vrijdag 15 november, tijdens de Dag van de Ondernemer.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart klik HIER.

Back To Top
×Close search
Zoeken