Terugblik Vertelvoorstelling

Vertelvoorstellingen van Maarten Vogelaar

Wat gebeurt er als je in een seconde verliest wat je had? In een leerzame en kwetsbare voorstelling vertelde Maarten Vogelaar, verhalenverteller, over drie mensen zoals u en ik.

Er waren twee voorstellingen op woensdag 28 februari jl., in de middag en in de avond, bij Afscheidscentrum Van Vuure aan het Melkpad in Hilversum.

In deze voorstelling stelde Maarten Vogelaar drie personen voor die een verlies hebben meegemaakt. Alledrie gaan ze er anders mee om. Stap voor stap nam hij het publiek mee en verkende hij een pittig maar begaanbaar landschap van rouw en verlies. Een verhaal over strijd en pijn, maar ook over hoop en steun.

Na de voorstelling was er de mogelijkheid om na te praten.

De Vertelvoorstellingen werden aangeboden door Uitvaartverzorging Van Vuure.

Voor meer informatie, bel (035) 624 75 31 of neem HIER contact met ons op.

 

 

The Mind Artist
Maarten Vogelaar, alias The Mind Artist, combineert zijn passie voor het maken van theater en zijn achtergrond als therapeut, om mensen op een interactieve manier verhalen te vertellen die er toe doen.

Verhalen om van te leren, om jezelf in te herkennen, om troost te vinden en om weer verder te kunnen. Maarten Vogelaar heeft een praktijk voor individuele- en relatietherapie in Kortenhoef en reist hiernaast door heel Nederland en België met zijn interactieve vertelvoorstellingen.

 

 

Back To Top
Zoeken