Terugblik Seniorenmarkt – Hilversum e.o.

Op vrijdag 9 september jl. stond Uitvaartverzorging Van Vuure weer op de Seniorenmarkt in Hilversum.

Tijdens de Seniorendag in Wijkcentrum De Geus maakte het publiek kennis met alles wat het ‘leven op leeftijd’ makkelijker kan maken. Aan bod kwamen o.a. onderwerpen als Langer zelfstandig wonen, Gezondheid en persoonlijke verzorging, Huishoudelijke hulp en Recreatie.

Namens Uitvaartverzorging Van Vuure vertelden Miriam Koot en Marianne Zeegelaar over de mogelijkheden voor het laatste afscheid.

In de praktijk merken wij dat veel mensen het prettig vinden om de uitvaart goed te regelen. Hoe u bijvoorbeeld uw laatste wensen kunt vastleggen. Welke mogelijkheden en kosten er zijn: wij kunnen samen naar uw uitvaartpolis kijken. Is deze wel toereikend?

Door de mogelijkheden te bespreken en uw wensen kenbaar te maken, is de begrafenis of crematie vooraf goed geregeld en betaalbaar.

Neem CONTACT op voor een afspraak bij Uitvaartverzorging Van Vuure bij u in de buurt. Als u telefonisch een vraag wilt stellen, bel ons gerust via (035) 624 75 31.

Uitvaartverzorging Van Vuure bestaat 120 jaar en heeft eigen locaties in Hilversum, Bussum, Laren NH, ’s-Graveland en Weesp.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart klik HIER.

seniorenmarkt-hilversum

 

 

 

 

 

Back To Top
Zoeken