Steeds meer levenstestamenten

In een levenstestament legt u wensen en instructies vast voor als u zelf niet meer in staat bent om beslissingen te nemen. Steeds meer Nederlanders kiezen voor een levenstestament. Het aantal blijft stijgen, blijkt uit cijfers van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB).

In het levenstestament kunnen allerlei zaken worden opgenomen. Niet alleen financiële zaken, maar bijvoorbeeld ook de zorg voor de hond. Een belangrijk onderdeel van het levenstestament is het aanwijzen van een vertrouwenspersoon die volledig op de hoogte is van uw wensen.

Rondom de uitvaart

Ook kunt u belangrijke zaken omtrent uw uitvaart vastleggen in het levenstestament, zoals of u begraven of gecremeerd wilt worden, en mogelijk andere zaken die voor u van belang zijn. Uw vertrouwenspersoon is dan volledig op de hoogte.

Natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van ons wensenboekje (digitaal of in papieren versie). Dit kunt u zelf invullen, maar indien gewenst komen zij ook graag bij u langs – kosteloos – voor een gesprek over uw wensen.

Tijdens dit gesprek kunnen we meedenken met u en u adviseren. We maken naar aanleiding daarvan een verslag en een indicatie van de kosten. U bent ook van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor in Houten.

Wilt u meer weten over het vastleggen van uw wensen ten aanzien van de uitvaart? Bel (035) 624 75 31 (dag en nacht bereikbaar) of klik HIER voor contact.

Lees meer in onze column over het levenstestament.

Back To Top
Zoeken