Afscheid nemen in hartje Gooi

Afscheidscentrum Van Vuure in de monumentale villa Germa in Bussum heeft een opvallende restyling ondergaan. Hier kunt u in een huiselijke, ongedwongen sfeer afscheid nemen van uw dierbare.

 

Bij Uitvaartverzorging Van Vuure | Bussum ontdekt u alle uitvaartmogelijkheden, eigentijds en stijlvol. Voor een laatste, persoonlijk afscheid.

Afscheidslocatie Van Vuure in Bussum

Het afscheidscentrum heeft een eigen parkeerplaats en ligt tegenover grandcafé restaurant Archibald, op de kruising Generaal de la Reijlaan / Brinklaan in Bussum. Met station Naarden-Bussum op loopafstand.

U heeft hier alle ruimte voor een afscheid:

Bij de restauratie van het pand in 2017 zijn alle originele stijlelementen hersteld. Waaronder de vele glas-in-lood panelen en tegelwerk.

In 1954 betrok Uitvaartverzorging Van Vuure de villa in Jugendstil. Het kenmerkende pand werd gebouwd in 1908 in opdracht van de familie Riksmenspoel uit Amsterdam. De ongetrouwde zussen Gertrude en Marie (Germa) bewoonden samen met hun moeder het pand.

Persoonlijk kennismaken

U kunt op afspraak kennis komen maken met ons, het pand bezoeken en uw vragen stellen.
Ook als u bijvoorbeeld uw uitvaartpolis wilt laten checken, zoekt naar mogelijkheden voor begraven of cremeren, of uw uitvaartwensen wilt bespreken.

youtube film afspelen
Back To Top
Zoeken