Leestip: Uitvaartgids van Mirjam van der Kieft

Leestip: een Uitvaartgids voor iedereen

In het nieuwe boek Uitvaart voor ‘Dummies’ leest u meer over wat er bij het organiseren van een uitvaart komt kijken. Begraven of cremeren, Mirjam van der Kieft, uitvaartleider, stelde deze gids boordevol Uitvaarttips samen. Hierin staan veel antwoorden op de juist gewone, alledaagse vragen rondom het afscheid nemen van een dierbare. Het komt steeds meer voor dat families betrokken zijn bij het vormgeven van de uitvaart.

De gids van Mirjam van der Kieft is een goede leidraad om meer te weten te komen over praktische zaken. Wat zijn veelgestelde vragen? Hoe zit het met de kosten? Welke uitvaartkisten zijn er tegenwoordig? Wat komt er allemaal kijken bij de dag van de uitvaart – en, wie doet wat? Mirjam: “ Het is voor velen geruststellend als de zaken vooraf goed zijn geregeld. Als je weet dat er onderling geen gedoe of gekibbel ontstaat. En als de familie ook na de uitvaart niet voor onaangename verrassingen komt te staan.”

De gids van Mirjam van der Kieft geeft antwoord, ook op de vragen die iedereen heeft, maar die soms misschien wat ongemakkelijk zijn om zomaar te stellen.

De gids heeft heeft een adviesprijs van 10 euro. U kunt een exemplaar inzien bij uitvaartwinkel Jade / Uitvaartverzorging Van Vuure in Hilversum. Neem vooraf even CONTACT met ons op.

Klik HIER voor het artikel dat Karin van Leeuwen schreef in de Gooi- en Eembode van 13 juni.

 

 

 

 

 

 

Mirjam van der Kieft met haar boek

fotografie: Bastiaan Miché

Back To Top
Zoeken