‘Het afscheid, praat erover’

Onlangs verscheen in onze regio de Uitvaart Special ‘Overlijden en Herdenken’. Met daarin een bijdrage van Uitvaartverzorging Van Vuure.

Denk vast na en praat over het afscheid
Nadenken over het afscheid: Uitvaartverzorging Van Vuure is er voor alle families in het Gooi en omstreken. “Wij werken met hart en ziel en vinden het belangrijk dat nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen van hun dierbare. Dat kan bijvoorbeeld thuis of in één van onze afscheidslocaties, in Hilversum, Bussum, ‘s-Graveland, Laren (NH) en Weesp”, vertelt Martine van Vuure.

Persoonlijk gesprek
“Het is goed om daarover na te denken. Hoe u de uitvaart vorm en inhoud wilt geven. Uw individuele wensen kunt u ook vastleggen. Bijvoorbeeld met het ons Wensenboekje of aan de hand van een persoonlijk gesprek.”

De gesprekken met de uitvaartmedewerkers van Van Vuure zijn passend. “Mensen kunnen bijvoorbeeld in één of meer vervolggesprekken hun aandacht richten op de sfeer en uitvoering van hun uitvaart. Zijn er speciale verzoeken, kunnen wij nog iets extra’s voor u betekenen? In alle gevallen kunnen we door onze ervaring een uitvaart voor u samenstellen die aansluit op uw ideeën, wensen, overtuiging, budget en levensstijl”, aldus Martine.

Van Vuure verzorgt al sinds 1896 uitvaarten in de regio en brengt het beste van traditie en vernieuwing samen. “Daarbij bieden we belangstellenden alle informatie en inspiratie voor een waardevolle herinnering. Passend en persoonlijk, want dat is voor ons het allerbelangrijkste. Ontzie uw nabestaanden, denk vast na en praat over de uitvaart.”

Wensenboekje en Uitvaartmagazine
U kunt daarvoor bij ons het Wensenboekje opvragen en ook kosteloos een exemplaar van ons uitvaarttijdschrift aanvragen. Neem CONTACT met ons op.

Uitvaartverzorging van Vuure in de Uitvaart Special Gooi
Back To Top
Zoeken