Hartverwarmend Moederdagconcert in Weesp

 

Op Moederdag vond dit jaar een hartverwarmend en zonovergoten concert plaats van het ABC Gospel Choir in Weesp. Het concert trok veel belangstelling en werd georganiseerd door Uitvaartverzorging Van Vuure en In Memoriam  Uitvaarten.

Met dit openluchtconcert, ter nagedachtenis aan een geliefde moeder of een andere overleden dierbare, willen wij steun bieden aan nabestaanden. Het concert wordt u aangeboden.

Het openluchtconcert, ter nagedachtenis aan een geliefde moeder of een andere overleden dierbare, werd aangeboden om steun te bieden aan nabestaanden.

Op Begraafplaats Carspelhof verzorgden de barista’s van de Coffeebean-bus van de Koffie Society voor heerlijke koffie. Daarbij werden gedenkkaarsjes gebrand in het uitvaartcentrum. En de bezoekers die zich hadden aangemeld voor het concert, kregen een fleurige attentie mee naar huis.

Met dit concert willen we nabestaanden op deze dag extra steun geven. Wij hopen dat alle bezoekers met een warm gevoel terugkijken op deze bijzondere Moederdag.

Neem CONTACT met ons op voor nadere inlichtingen.

Back To Top
Zoeken