skip to Main Content

Terugblik lezing Willem Glaudemans in Uitvaartcentrum Weesp

Uitvaartverzorging Van Vuure en In Memoriam Uitvaarten Weesp organiseren samen een reeks lezingen rondom het thema omgaan met sterven en dood.

Op maandagavond 8 juli was de eerste lezing. Thema is ‘Wat gebeurt er met de ziel na de dood?’ De bijeenkomst vond plaats in Uitvaartcentrum Weesp aan de Utrechtseweg 110a.

Spreker Willem Glaudemans baseerde zijn verhaal op bijna-dood-ervaringen, oude culturele overleveringen en modern wetenschappelijk bewustzijnsonderzoek.

Willem Glaudemans nam de deelnemers mee op zielenreis. Op basis van zijn ‘Boek van het Eeuwige leven – Een cursus in sterven’ beschreef hij deze reis. Hoe de ziel, nadat zij uit het lichaam is vertrokken, een reis maakt door de verschillende lichtsferen, tot zij terugkeert naar God, of de Bron. Voor mensen die met stervenden werken is dit belangrijke informatie.

Deze lezing was bedoeld voor stervensbegeleiders, geestelijk begeleiders, hospicemedewerkers, maar zeker ook voor terminale patiënten en hun naasten, nabestaanden en andere belangstellenden.

Voor nadere informatie kunt u bellen met Monique Houtzager tel. 06 233 09 339.

Klik HIER voor meer informatie over Uitvaartcentrum Weesp.

Over de spreker

Willem Glaudemans studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Utrecht. Hij werd bekend als medevertaler van de gnostische en vroegchristelijke teksten (de ‘Nag Hammadi-Geschriften’) en als eindredacteur van de Nederlandse editie van ‘Een cursus in wonderen’. Twee trainingen bij Elisabeth Kübler-Ross over ‘Life, Death and Transition’ hebben zijn leven ingrijpend veranderd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Willem Glaudemans

 

Back To Top
×Close search
Zoeken