skip to Main Content

Inloopmoment Uitvaartverzorging Van Vuure | Niels!

Hoe kan ik een uitvaart goed en persoonlijk regelen…

Wat zijn de mogelijkheden voor de begrafenis of crematie? Op welke hulp kan ik rekenen van de uitvaartverzorger? Wat wil ik zelf doen? En hoe is de uitvaart financieel te overzien en te bekostigen?

Bij Uitvaartverzorging Van Vuure | Niels! voor Gooise Meren e.o. is er wekelijks een inloopmoment. Wij bieden u alle informatie en inspiratie voor een waardevolle herinnering. U kunt zonder afspraak langskomen. Er zijn geen verplichtingen en u kunt uw vragen stellen in een open en ongedwongen sfeer.

Uw leven, uw wensen en afscheid staan centraal

Niels Bakker wisselt graag met u van gedachten over de mogelijkheden en keuzes die de begrafenis of crematie vorm geven. Hij vindt het fijn om persoonlijk kennis te maken met u en te luisteren naar het verhaal van u en uw familie.

√ Inloopmoment bij Uitvaartverzorging Van Vuure | Niels!

√ Iedere week op donderdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur

√ Afscheidshuis aan de Generaal de la Reijlaan 2 in Bussum (parkeren op eigen terrein)

Uitvaartverzorger Niels Bakker neemt graag de tijd voor een rondleiding door het afscheidshuis. Zo heeft u een indruk van de villa die bijzonder huiselijk aandoet. Niels Bakker vertelt over de tradities en nieuwe gebruiken bij het laatste afscheid. U krijgt, aan de keukentafel, helder antwoord op uw vragen over de uitvaart en bijvoorbeeld verzekeringen.

Ons afscheidshuis aan de Generaal de la Reijlaan biedt een unieke, toegankelijke ambiance – sfeervol, intiem, rustig en in het sprankelende centrum van Bussum gelegen. Wij zijn u graag van dienst en denken met u mee. U kunt uw wensen bij ons aangeven en vastleggen. En breng gerust uw uitvaartpolis of andere overeenkomsten mee. Het is verstandig om hier aandacht aan te besteden.

Wilt u meer informatie of een afspraak plannen? Neem dan contact met ons op. Als u niet in de gelegenheid bent het inloopmoment te bezoeken, neem dan contact met ons op voor een afspraak op een ander moment.

Wilt u liever dat wij naar u toekomen? Bel (035) 624 75 31.

U kunt altijd bij ons terecht. Waar en hoe u ook verzekerd bent. U bepaalt de wensen en wij zorgen voor de uitvoering. Oprecht en respectvol. Neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging Van Vuure bestaat al meer dan 120 jaar en heeft eigen locaties in Hilversum, Bussum, Laren NH, ’s-Graveland, Muiden, Muiderberg en Weesp.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart, klik HIER.

Back To Top
×Close search
Zoeken